Bachelor of arts in something at times - ABLOG

Bachelor of arts in something at times

Jeg kan tælle til ni planter i min vindueskarm.

Én af dem er død.

Og fordi jeg lige har været på arbejde på lageret, deler jeg de ni planter i pakker af tre, og putter dem i en transportkasse igen og igen og igen.

Og så stopper jeg, lukker øjnene, ryster det af mig, og skriver videre.

Jeg har en bachelorgrad. Vi kom fra at jeg har en bachelorgrad, som jeg glemmer at jeg har.

Jeg parallelparkerede og væltede dernæst ud af min bil med McDonald’s, rygsæk og indkøb til den kommende uge i favnen.

Da jeg låste hoveddøren op kiggede jeg tilbage på dem. Og de kiggede på mig. Drengen vendte sig væk da han mærkede at vi fik øjenkontakt.

Og nu sidder det i mig. Fik jeg låst bilen? Kunne de høre mig snakke med mig selv igennem mit soltag? Skrabede jeg bilen foran mig?

Den røde lak på bilen er ikke så rød mere, den er blegnet. Det er roserne i min vindueskarm heller ikke, de er blevet mørkere. Og den der velkendte rødglødende tilfredse følelse af endelig, når man får en bachelorgrad, eller en hue, eller et øjebliks stilhed, den mærkede jeg aldrig helt til.

Det blev en mærkelig sommer. Desværre.

Det gør heller ingen forskel. Jeg er stadig på et lager. Og på et kontor. Og i min lejlighed. Og på uni. Og med den samme bil.

Men nogle gange spørger folk til det, jeg husker ikke hvem, og så opdager de at jeg har en bachelorgrad, og så skal jeg til at forklare det. Og det er svært, for jeg har helt glemt det.

Skriv et svar