Himlen - ABLOG

Himlen

Jeg er dehydreret. Eller måske er det bare det der ondt i halsen jeg har haft de sidste 16 eller noget dage. Jeg brugte over 300 kr. på apoteket den anden dag, og jeg føler ikke at det har virket.

Min seng. Udsigt enten til to store spejldøre, eller til et åbent og rodet skab. Skabet er bedre idag. Bedre end reflektionen af trætte mig, med min ømme hals, mine gode intentioner og min ugidelighed. Jeg gider ikke.

Vandet løber i rørene, jeg kan høre det hele, sirener og folk i kældergangen. Måske er min overbo død, han har ikke råbt til verden fra sin altan idag. De irriterer mig ikke, lydene, men de irriterer min kæreste. Jeg bor i en kælder, og han kan ikke vende sig til det.

I weekenden skal jeg til comedy show. Jeg er bange for at dø af grin, for jeg har det ikke sjovt mere. Hvad nu hvis jeg glemmer at få luft? Jeg inviterede ikke en eneste ven med, lod min kæreste invitere sine. Han er en social butterfly, jeg er introvert med en snigende socialfobi, overtænkning, selvhad, dårlig til at synge, ingen allergier.

Jeg drømte at skærmen gled af min telefon, og at jeg måtte sidde og skrue den på plads. Jeg drømte at jeg kom for sent på arbejde og blev fyret. Jeg drømte at jeg sagde noget dumt, igen. Jeg vågner og ingenting er sket. Jeg lever mine drømme mere end min virkelighed. Det er svært at få luft når jeg vågner.

Der sker ingenting. Jeg gør ingenting. Jeg venter på at min bambus gror, og at solen finder sin vej ind ad mine nedrullede gardiner. Jeg venter på at jeg bliver sulten. Jeg bliver aldrig rigtig sulten. Måske jeg skulle sove. Det er for tidligt.

Mine venner. Jeg så dem en enkelt gang. Var glad. Var ambivalent. Der blev sagt ting der ikke skulle siges. Ting der altid bliver sagt om mig, til mig, som jeg ved. Hører. Ryster af. Hul latter. Husker. Glemmer aldrig. Ting jeg ved men ikke forstår. Om mig. Lad det ligge.

Og det ligger hvor jeg ligger. I en bunke er vi samlede, mine onde drømme og alle de andre, og mig, på gulvet. Gulvet var ikke ligeså hårdt da jeg var barn. Det var varmere. Det var en anden farve. Gulvet er min piedestal. Der er højt til himlen hvor jeg kommer fra.

Skriv et svar