Serene søndag - ABLOG

Serene søndag

Serena Williams har for en håndfuld timer siden stået og råbt af en dommer til finalen i US Open, for hvis hun absolut skal tabe, så skal det i det mindste være fair. Der skulle ikke være tvivl om at Naomi Osaka kunne slå hende i finalen, og det gjorde hun, men nu er der tvivl om det alligevel, for Serena Williams blev behandlet som kvinder bliver det: som hystader, som ukontrollerbare, som mindre troværdige end mænd, og de point hun blev fratrukket, og den frustration som lå på hendes skuldre, kunne måske have gjort forskellen. Måske.

I don’t cheat to win, I’d rather lose.

Jeg vågnede op til ild i Twitter. Jeg sad i mit yogatøj og gad ikke afsted, mens Serena Williams igen havde sat ild til hele verden. Min stille og rolige søndag morgen.

Og så var der nogle Nike-jokes, hvilket mindede mig om, at hvis jeg en dag så penge, så skulle de bruges på Nike og ikke på Adidas. Jeg ville nødig tage valget, men jeg vidste at hvis jeg en dag så penge, ville jeg ikke se nok til begge dele.

Jeg er her altid for en stille og rolig søndag. Så stille og rolig som muligt, helst. Men hvis jeg absolut skal slå et slag, eller smide pengene på bordet, så bliver altid det for dem der prøver at være lidt mere sympatiske og lidt mere fair. Uanset hvor meget ild der så er i Twitter selv samme søndag morgen.

Skriv et svar