siden himlen... - ABLOG

siden himlen…

I lørdags vågnede jeg i et tørt hav af dyner og sved. Ramt af panik, endnu en drøm hvor jeg er for sent på den, hvor et eller andet skete i en venindes liv, noget med at jeg pludselig står med et ansvar. Jeg var for træt til det. Græd i to timer, fordi jeg ikke vil drømme mere, og hvorfor har jeg det altid så dårligt?

Og nu har jeg det godt igen. Er begyndt at læse en bog. Er begyndt at snakke til gamle venner. Prøver. Er begyndt at stå op selvom jeg ikke har en grund. Er begyndt at tænke at selvom jeg keder mig i lange baner på studiet, så er der jo en grund til at jeg læser det jeg gør. Altså ikke at jeg ved hvad den grund er. Men…

Tænker på varme lande mens jeg ikke hører efter. Skal snart til Spanien, men tænker lidt mere øst, og lidt mere på hvordan jeg kan bruge en eller to måneder i Italien mens jeg skriver bachelor og læser tilvalg og får gode nok karakterer til at komme ind på min (forevigt midlertidige) drømmekandidat. Det kræver nok en god grund til at tage til Italien in the first place, og sådan en har jeg ikke. Aldrig. Men varme. Men lad mig dog!

Og nåja. Var til Jimmy Carr igår. Det var fysisk smerte i 2 timer og noget. Det havde jeg stærkt brug for. Latter. Hurra!

Og sådan går det. Lidt op og lidt ned. Og himlen er der langt til…

Skriv et svar